AVA Waxing & Beautybar Den Haag 

Wij nemen ons vak serieus en daarvoor kiezen veel mensen voor AVA Waxing & Beautybar, wij staan garant voor kwaliteit en fijn contact met onze klanten.

Asha Ibrahim                                                                                                24-04-2019

I would definitely recommend waxing by AVA They have such a clean premises with a calm atmosphere, thank you Lena for being friendly and yet so professional. 

Miosoti Valdez                                                                                              24-04-2019

Heel erg tevreden over het personeel en de behandeling uiteraard. Leuke vriendelijke dame, erg professioneel.

Morgan De Senerpont Domis                                                                    20-04-2019

Lena is de beste!

Aysel Balci                                                                                                      17-04-2019

Zeer tevreden over de service.

Nandenie Moenielal                                                                                      16-04-2019

Super goed, Adela is een hele goede professional met veel zorg en precisie

Paulina Jaskierska                                                                                         05-04-2019

Fantastic work by Adela. Fast and without unnecessary pain. Thank you! Recommend.

Rowan Geldof                                                                                                03-04-2019

It was a really pleasant treatment. Very professional, really enjoyed it

Suleira Niamat                                                                                              30-03-2019

Ben hartstikke tevreden en prima geholpen door een lieve medewerker

Renuka Lachman                                                                                         29-03-2019

Prettige behandeling en Adela ging net zo lang door totdat zij tevreden was met hoe mijn voeten eruit zagen en aanvoelde. De massage was ook erg fijn. Bedankt!

Melissa de La Cruz                                                                                       28-03-2019

Hele vriendelijke personeel stelt je helemaal op je gemak

Kirsha Hira                                                                                                      27-03-2019

Lena is great!!

Nandenie Monilal                                                                                         15-03-2019

Super great treatment by adela

Derya Pekmez                                                                                            09-03-2019

Ik ben tevreden over de behandeling. Ik ben een vaste klant en voor het eerst door haar behandelt. Ik voelde me op mij gemak. Ze was vriendelijk & respectvol.

Lorraine De Haan                                                                                       08-03-2019

Zeer tevreden over mijn nieuwe Lash extensions set, zeer zorgvuldig ook. Ik ben er erg blij mee!

Anamaria Buda                                                                                           08-03-2019

Pedicure (by Adela) was a real treat. Very happy with the treatment and looking forward to be back. Thank you!


Elisa Sonneveldt                                                                                       07-03-2019

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling. De specialiste heeft heel secuur gewerkt voor een perfect resultaat. Ik ben zo overtuigd dat ik vanaf nu maandelijks bij jullie mijn wax behandelingen laat doen!

Shannisa Wanapa                                                                                    07-03-2019

Lena was super lief en professioneel. Zij was vriendelijk en deed haar werk keurig. Wil graag de volgende keer weer bij haar langs.



Melissa Macnack                                                                                      05-03-2019

Heerlijke behandeling, super lieve, attentvole vrouw die weet wat ze doet!



Rik Dijkhuizen                                                                                            28-02-2019

Vriendelijke dames goed geholpen 😉



Lorraine De Haan                                                                                    26-02-2019

Very kind and informative , very secure! Made a new appointment immediately!


Morgan De Senerpont Domis                                                             26-02-2019

Lena is de allerbeste!


Aartie Boedhoe                                                                                      23-02-2019

Ze nam de tijd en stelde mij gerust


Nandenie Monilal                                                                                 20-02-2019

Super!


Monique Bosch                                                                                    13-02-2019

Heerlijke verwenpedicure door Lena. Was heel gezellig, echt van genoten.


Melissa de La Cruz                                                                             12-02-2019

Zeer tevreden hele lieve medenwerker stelde me goed op mijn gemak


Luisa Sofia Pita Rodrigues                                                                  01-02-2019

Love it! Great service!

Willemijn van Wageningen                                                               01-02-2019

Erg professioneel, goed geholpen, was een lekker verwen moment.

Safa Najidh                                                                                           26-01-2019

Bedankt Luciana voor de goede pedicure!

Esther van Dijk                                                                                     25-01-2019

Mooie en schone zaak, vriendelijk personeel. Ze heeft echt de tijd genomen voor de behandeling. Heerlijke avond gehad...

Vasso Reppa                                                                                        21-01-2019

Lena does an excellent job, very professional! However, the prices have been increased quite a lot!

Shekela Jethoe                                                                                  19-01-2019

Superleuk!!! En gezellig!!! Volgende keer weer. Leuke gesprekken gevoerd en gelachen! Top service!!

Angelina Aliar                                                                                     29-12-2018

Zoals altijd heeft Lena weer top werk geleverd!!! Zoals altijd


Patricia Diepenbach                                                                           23-12-2018

Super fijn & vriendelijk ontvangen & geholpen!

Morgan De Senerpont Domis                                                           22-12-2018

Lena doet wenkbrauwen geweldig!🙌🏾

Teresa Sari                                                                                            22-12-2018

Ze heeft me goed geholpen, aardige dame!

Adelaide dos Santos                                                                           21-12-2018

Lieve medewerkers zorgen voor een fijne sfeer.

Rowan Geldof                                                                                       19-12-2018

Vriendelijk, goede service, professioneel en ontspannen sfeer

Sadhana Rangoe                                                                                  17-12-2018

De dame die me heeft geholpen, was erg vriendelijk en heeft geluisterd naar wat ik wil. Mijn wenkbrauwen zien er weer een stuk beter uit

Nur Yildiz                                                                                               13-12-2018

Medewerkers zijn gewoon super vriendelijk!

Esther de Jonge                                                                                   11-12-2018

Vriendelijk personeel. Fijn geholpen met duidelijke uitleg

Aytekin Konusul                                                                                   05-12-2018

Lena is echt een topper in haar vak. Pedicure was super! Ik kom zeker terug. Lena Bedankt!

Margereta Willemse                                                                          03-12-2018

We zijn zeer gastvrij ontvangen en dat zet de toon meteen. Voor zowel mijn vriend als ik was dit onze eerste pedicure ooit. Tijdens de voetmassage viel ik half in slaap, zo heerlijk. Wij komen zeker weer terug. Dank lieve dames

Angelina Aliar                                                                                      29-11-2018

Zoals altijd heel proffesioneel gedaan. Ga altijd tevreden weg. Top Lena!!

Selma Penava                                                                                     21-11-2018

Voor het eerst vandaag ook mijn wenkbrauwen laten verven en ben er echt heel tevreden over en dat terwijl ik mijn wenkbrauwen eigenlijk niemand toe vertrouw. Mijn complimenten voor Lena haar goede werk altijd!

Anjali Ramdjas                                                                                      17-11-2018

Vriendelijk personeel. Heel mooi binnen!

Chantal Jacobs                                                                                    10-11-2018

Vriendelijk en professioneel geholpen!!! Echt een aanrader!

Ami Aliar                                                                                                26-10-2018

Altijd een feest. Goede zorg en goede behandeling met een top resultaat.

Wen Liang                                                                                             16-10-2018

Heel lekker! Top!

Sabina Hermans                                                                                   05-10-2018

Vriendelijke behandelaar, zeer grondig en snel te werk gegaan, in z’n totaliteit erg prettige ervaring

Maurisho van Empel                                                                            26-09-2018

Goeie service! Kom zeker vaak langs!

Sarah Russ                                                                                            25-09-2018

My experience was amazing! So amazing in fact that I bought 2 (3?) more wax sessions. I can't wait for my next appointment.

Jonathan Werleman                                                                             22-09-2018

Personeel was heel vriendelijk en professioneel! Eerste keer bij AVA en zeker niet de laatste keer!

Angelina Aliar                                                                                         20-09-2018

Zoals altijd bij Lena, super gedaan geen op of aanmerking

Marlyn Wilders                                                                                       18-09-2018

Een heel fijne behandeling. Zeker een aanrader!

Farizah Bhawanie                                                                                   16-09-2018

Was naar mijn wens😍 Top Ga zo door!! X

Lisa Salomons                                                                                         13-09-2018

Vriendelijke staff & fijne wax methode! Zou dit zeker aanraden.

Nancy Wessels Beljaars                                                                        12-09-2018

Zeer vriendelijk en lief en professioneel

Mindaugas Sliauteris                                                                             12-09-2018

Meisje zorgde er van dat mij alle schaamte met laatste haartje word verwijdert! Top gedaan. Zachte handen, veel aandacht aan klant!

Sherene Devid                                                                                         06-09-2018

Ik ben altijd supertevreden over de behandelingen bij Ava- waxing en beautybar. Er wordt altijd zorgvuldig te werk gegaan en de beauticians weten je goed op je gemak te stellen.

Fabiënne Dijkhuizen                                                                                06-09-2018

Heerlijke behandeling gehad, samen met mijn zus. We hebben genoten. Lieve meid die ons heeft geholpen. Echt een aanrader👍🏼

Esther Dresen                                                                                           04-09-2018

Mooie verzorgde salon. Heb weer baby voetjes!!

Xandra Nicolaij                                                                                          01-09-2018

Wat een mooie ruimte! Wij werden heel prettig geholpen en hebben er mooie zachte voeten aan over gehouden

Felicia Simmons                                                                                         31-08-2018

De meiden waren heel klantvriendelijk. De zaak netjes en de behandeling zeer ontspannend. Echt een aanrader. (Den Haag)

Anamaria Buda                                                                                            28-08-2018

Always happy with Lana. Thank you!

Jolanda Yman                                                                                             24-08-2018

Zeer klantgerichte aanpak en....vriendelijk. Prachtige salon waarbij je behandeld wordt in een stoel met massagemogelijkheid. Zeer relax. Zeker een aanbeveling waard !

Renuka Lachman                                                                                       22-08-2018

Klantvriendelijk en een heerlijke pedi gehad

Els Jansen                                                                                                    22-08-2018

Hartelijke begroeting in een mooi verzorgde salon. Lena straalt rust uit terwijl ze goed doorwerkt. Heel prettig

Anja Gaikhorst                                                                                             21-08-2018

Ik vond de pedicure behandeling erg fijn. Lekker rustgevend en goede behandeling.

Nayoka Kuwas                                                                                            18-08-2018

Super vriendelijk! Pedicure + heerlijke massage gehad van Kyara 😊

Selma Penava                                                                                              17-08-2018

Net als altijd super tevreden bij Lena! Super lieve meid die je echt op gemak stelt en zeker met brazilian is het wel prettig dat iemand dat zo goed kan. Thank you so much again!

Anamaria Buda                                                                                           07-08-2018

Prima! Excellent service, great company during the appointment and friendly ambiance.

Mindaugas Sliauteris                                                                                   05-08-2018

Ik was warm ontmoet en zeer netjes en veel aandacht behandelt. Top service! Prima resultaat!!!

Pearl Zandstra                                                                                              05-08-2018

Hele fijne behandeling! Mooie salon met leuke professionele dames. Ik kom zeker terug!

Isa Schaaders                                                                                                02-08-2018

Very friendly and patient staff! :)

Debby van leersun                                                                                       02-08-2018

Prachtige ambiance! Heerlijke voetspa van lena gehad. Wat een topper. Tot snel!

Lani van Santen                                                                                             01-08-2018

Erg fijn geholpen! Was gezellig en ben blij met het resultaat!

Marian Wind                                                                                                   28-07-2018

Heerlijke behandeling ; kom zeker terug!

Anita Hoogendijk                                                                                           26-07-2018

Fijne, zeer vriendelijke medewerkster en mijn voeten voelen weer heerlijk zacht aan.

Yvonne Cocco                                                                                                17-07-2018

Fantastic pedicure and waxing by Lena!

Sheryl Mahesh                                                                                                12-07-2018

Netjes geholpen, mooie zaak en vriendelijk personeel

Leisha Curiel                                                                                                    12-07-2018

Heel leuke ervaring! De resultaten die ik kreeg waren top!

Shamim Ferdos                                                                                             08-07-2018

Het was mijn eerste keer dat ik ging waxen en ik was heel zenuwachtig en onzeker maar de medewerkers zijn super vriendelijk en rustig, enige nadeel was dat ik heel lang moest wachten tot ik aan de buurt was, voor de rest was het zeker een goede eerste ervaring!

Farana Nurmohamed                                                                                 06-07-2018

Ik heb vandaag een Lash Lifting behandeling gehad incl. verven. Ik ben erg tevreden met het resultaat en het personeel is altijd erg vriendelijk.

Gemma Vermeulen                                                                                     21-06-2018

Ik vond de behandeling heel goed en heerlijk! Complimenten voor AVA is echt een vakvrouw! Zeker voor herhaling vatbaar en zal jullie aan vrienden, familie en buren aanbevelen.  

Claire Wenneker                                                                                          12-06-2018

Ik heb weer prachtig gevormde en geverfde wenkbrauwen

Lisanne Visser                                                                                              06-06-2018

Super snel en alle haartjes zijn weg

Anastasia Murli                                                                                             02-06-2018

Super vriendelijk! Neemt echt de tijd voor haar klant en laat je zeker op je gemak voelen

Jennifer Cecilia                                                                                              25-05-2018

LOVED IT!!!!!!

Gerard Wennen                                                                                            24-05-2018

Het was voor mij de tweede keer en dat is me goed bevallen. Keurige salon en vriendelijk ontvangen.

Virgillia Brown                                                                                               19-05-2018

Er wordt tijd voor je genomen en de beauty specialisten zijn erg aardig en je wordt echt als koning/koningin behandeld.

Sem Klop                                                                                                        07-05-2018

Het was mijn eerste keer brazilian waxing. Lena was ondanks dat ik moeilijk stil kon liggen heel geduldig en wist mij gerust te stellen. Ik ben super blij met het resultaat en de tweede afspraak staat alweer ingepland.

Rosa Elena Gonzalez                                                                                   04-05-2018

Zoals gewoonlijk altijd weer eens fijn geholpen door de lieve dames.

Lis Doodkorte                                                                                                 01-05-2018

Lief gastvrij personeel. Nemen de benodigde tijd voor de klant, maar werken toch snel! Voor waxen echt het beste adres, de enige waxbar waar ik nauwelijks irritatie krijg! Zo blij met AVA’s beautybar.