AVA Waxing & Beautybar Rotterdam

Wij nemen ons vak serieus en daarvoor kiezen veel mensen voor AVA Waxing & Beautybar, wij staan garant voor kwaliteit en fijn contact met onze klanten.


Leo Heijmink                                                                                                  20-02-2019

Netjes in alles van afspraak tot behandeling


Ellen Hengeveld                                                                                            18-02-2019

Zeer goede behandeling! Juiste kleur en vorm van mijn wenkbrauwen.


Sanela Hujdur                                                                                               16-02-2019

Erg goede service en de beste waxbeurt. Chiara is top!


Marithier Berbabela                                                                                    15-02-2019

Over the Top service. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ga er altijd met een vertrouwde gevoel naar de behandeling en ga terug naar huis heel erg tevreden.

Mandy Malinka                                                                                              15-02-2019

Een sfeervolle zaak met vriendelijk personeel. Zeer tevreden met de spa-pedicure! Nog nooit zulke zachte voetjes gehad. Aanrader om hier tot rust te komen en mooier de deur uit te gaan!

Rocio Suazo                                                                                                  12-02-2019

Adela was zo lief en aardig! Super goed geholpen

Yuliemely Alcontara                                                                                    12-02-2019

Great service, awesome staff !

Aysel Balci                                                                                                    12-02-2019

Superblij met mijn nieuwe lashes. Na lang experimenteren heb ik ze nu zoals ik ze graag wilde hebben.


Monica Overbeek                                                                                        12-02-2019

Ik vind ava waxing een gezellige organisatie, ik was wat later en werd toch nog hartelijk ontvangen. De afspraak werd wat verplaatst. Relaxed en prima geholpen.


Samia Karat                                                                                                 10-02-2019

Ik was echt super tevreden met de dame die mij de behandeling heeft gegeven. Vriendelijk en geduldig, maar toch snel. Had ook minder pijn dan normaal gesproken dus echt heel tevreden. Bedankt!


Evita Yorks                                                                                                08-02-2019

Super!! 😘


Adriana Roperto Santos                                                                       07-02-2019

Er is altijd gespreksstof met de medewerkers en het resultaat is 9/10 keer goed.


Anouk van Leeuwen                                                                             06-02-2019

Super aardige dame (Chiara) die me goed op mijn gemak stelde en veel kennis heeft!


Alcerisia Daniels                                                                                   02-02-2019

Super tevreden over Tahnee. Vroeg netjes of er iemand mee mocht kijken. Had daar totaal geen moeite mee. Vraag netjes of alles naar wens is en geeft goede tips mbt nazorg


Mirsada Imsirovic                                                                                01-02-2019

Super, geen andere woorden voor de meiden die daar werken 😊



Chantal Haak                                                                                      29-01-2019

Zeer vriendelijke en professionele dame. Kom graag nog eens bij haar terug!


Hata Jusic                                                                                           29-01-2019

Ik ben zeer tevreden. Werd goed op gemak gesteld en de behandeling verliep goed.


Raishella Karel                                                                                  26-01-2019

Ik vond het erg spannend maar ze deed me echt op mn gemak voelen waardoor het een fijne ervaring was!


Sanne van Gennip                                                                           25-01-2019

Wordt altijd goed geholpen door Chiara. Erg precies en haalt zelfs minuscule haartjes weg bij me! Lieve meid ook.

Reamon Addnink                                                                            21-01-2019

Goed geholpen, zoals altijd

Brooklyn Macbean                                                                         21-01-2019

Na aantal maanden weer een behandeling gedaan en ben echt zweer te vreden

Manon van Zetten                                                                         21-01-2019

Fijne ontvangst, nette behandeling en een gezellige meid die de wax behandeling deed!

Reamon Addnink                                                                          21-01-2019

Goed geholpen, zoals altijd

Brooklyn Macbean                                                                      21-01-2019

Na aantal maanden weer een behandeling gedaan en ben echt zweer te vreden

Eef Duin                                                                                         19-01-2019

Altijd prima bij Roya, vakkundig, altijd vrolijk en vriendelijk. Topper!

Carola van Tigchelhoven                                                           18-01-2019

Medewerker neemt de tijd, en kijk alles goed na aan t einde van de behandeling

Manuela Prete                                                                               14-01-2019

Heel mooi weer!!!

Ester de Koning                                                                             14-01-2019

Heel precies, heel tevreden!

Hanane Belmussa Saddiki                                                           11-01-2019

Super gezellige meid!! En lekker snel

Kimberly Velazquez                                                                     12-01-2019

Een erg spraakzame, vriendelijke medewerker. Ze kijkt alles ook goed na, ik vond het een top service ! Gr Kim

Suzana de la Cruz                                                                         10-01-2019

Het was een fijne ervaring, werd gerust gesteld en er werd gevraagd of het ging. Raad iedereen aan om bij jullie behandeld te worden. 


Rianne Biezepol                                                                            10-01-2019

De afspraak was weer heel fijn :)

Cigdem Dag                                                                                   03-01-2019

Helemaal tevreden over de behandeling voor waxen. Hele vriendelijke dames aanwezig die zijn uiterst best doen. Bedankt dames kom gauw weer langs

Jayde Vijber                                                                                    03-01-2019

Super vriendelijk personeel, en erg prettig geholpen. Alles werd goed uitgelegd

Britt Strormann                                                                               03-01-2019

Vriendelijk personeel,nette zaak. je wordt goed verzorgt

Ylisa Macnack                                                                                03-01-2019

Sabrina is netjes en goed te werk gegaan. Ik voelde me lekker op me gemak.

Iman Hussein                                                                                  02-01-2019

Fijn geholpen. Sfeer is altijd goed

Sascha Blom                                                                                   29-12-2018

Eerste keer voor mij. Ik werd gelijk gerust gesteld. Heel lieve medewerker(s), zou het liefst nog een keer bij haar terug willen maar den haag filiaal is voor mij dichterbij.

Amrith Raghoenath                                                                        29-12-2018

Ik ben haar naam kwijt, maar ze is altijd prettig in de omgang en de service die ze verleend. behandeling was prima

Virginia Braaf                                                                                   28-12-2018

Altijd super blij als ik bij jullie ben geweest. Tot snel

Corinne Boetius                                                                              27-12-2018

Een top behandeling!

Amina Hannati                                                                                 27-12-2018

Fijne behandeling! My eyebrows look fleeky! X

Lula Warsame                                                                                  24-12-2018

Top! Zoals altijd bij Roya😁

Yuliemely Alcontara                                                                       24-12-2018

Geweldige service ! Onwijs goed en snel geholpen! Geweldig hoe het personeel dat awkward gevoel bij je weghaald

Reamon Addnink                                                                           23-12-2018

Netjes geholpen, goede service.

Lois Hofland                                                                                   22-12-2018

Super blij met m’n wimpers en wenkbrauwen, echt precies zoals ik ze wilde hebben. Wordt altijd zo blij van jullie echt een positive en professionele vibe. Tot snel!

Nilve Soares Evora                                                                         18-12-2018

De dame was heel vriendelijk en behandelde mij echt met zorg.

Maritza Johanna Vergara                                                             17-12-2018

Tevreden met me brazilianwax, zo als altijdπŸ‘πŸΌ

Keanni Burke                                                                                  17-12-2018

Goeie service zoals gewoonlijk en ik ben geholpen door een aardige dame. Bij entre is er netjes aan mij gevraagd of ik wat te drinke wilde.

Gabriella Tewari                                                                             13-12-2018

Super geholpen weer door Ralisha !

Rachida Bouzidi                                                                             09-12-2018

Dit is mijn tweede afspraak bij ava. De reden dat ik hier weer heb geboekt is omdat ik heel erg tevreden was over de eerste afspraak.

Ilidia Medina                                                                                    09-12-2018

Super fijne ervaring! Schone zaak en de dames zijn vriendelijk.

Manuela Hatangimbabazi                                                              08-12-2018

Een goed ervaring. Personeel was erg fijn

Trees Dirks                                                                                         08-12-2018

De welkoms intrede was goed. De behandeling verzorgend. De afwerking keurig en mooi dat je in de wachtruimte tijd hebt om bij te komen met een versnapering πŸ˜€πŸ˜‰

Roos Snel                                                                                            06-12-2018

Heel vriendelijk en professioneel geholpen! Fijne en mooie salon. Bedankt!

Nilce Mendes Barbosa                                                                      03-12-2018

Derde keer dat ik bij AVA kom en elke keer geweldig! Gezellig personeel, prachtig ingericht en prettige sfeer. Love it!

Gloria Murega                                                                                      30-11-2018

Vriendelijk begroet! Personeel is superaardig en werd erg op mijn gemak gesteld door de mevrouw die mij hielp. Ze hield me constant bezig door een praatje met me te maken! Behandeling ging supersnel. Toppie!

Ezra Harms                                                                                             28-11-2018

Snel, schoon en professioneel

Lana Boelhouwers                                                                                 27-11-2018

Mijn wenkbrauwen zijn weer super mooi gedaan!

Rocio Suazo                                                                                             24-11-2018

Vriendelijke ontvangst, ziet er allemaal netjes uit. Tijdens waxen legt ze netjes uit wat ze doet en maakt een vriendelijk praatje

Laura Liebisch                                                                                          21-11-2018

Yet another great experience at AVA! I was welcomed with some tea, and got thorough treatment from a lovely lady!

Marjorie Salm                                                                                            20-11-2018

Heel professioneel en er werd moeite gedaan om mij op mn gemak te stellen. Ik kom zeker terug.

Evita Yorks                                                                                                 20-11-2018

Ben weer zeer tevreden met de behandeling 😊

Rachida Bouzidi                                                                                       18-11-2018

Medewerker nam de tijd en deed haar werk goed. Ik ben tevreden over het resultaat.

Paul Dos Santos                                                                                      17-11-2018

Geholpen door Chiara. Mijn eerste ervaring en direct een topervaring!

Muhteber Kocak                                                                                      17-11-2018

Super service lieve medewerkers!!

Kimberley Lommert                                                                                16-11-2018

Eerste keer geweest en super tevreden! Alles werd goed uitgelegd en er wordt de tijd voor je genomen. Erg bedankt en tot over 4 weken!

Hatice Akkulak                                                                                         12-11-2018

Heb een heerlijke babyfeet behandeling gehad en ben heel klantvriendelijk ontvangen! Mijn voetjes zijn weer heerlijk zacht. Ik kom zeker weer terug na de bevalling. πŸ€—

Linda Schagen                                                                                         07-11-2018

Gezellige gesprekken tijdens een zorgzame behandeling.

Asma Setrokarijo                                                                                      03-11-2018

De vriendelijkheid en service is altijd top. Ook al liep de afspraak voor mij uit, het maakt niet uit!

Sanne van Gennip                                                                                    02-11-2018

Perfectionistisch geholpen! Love it

Lianne Brenkman                                                                                     02-11-2018

Ava is heel professioneel en laat je goed op je gemak voelen. Ze doet het snel en zorgt dat de pijn weinig tot niet voelbaar is! Ik ben erg tevreden

Zjovan Djamat                                                                                           02-11-2018

Bijzondere ervaring! Het was mijn eerste keer waxen en het beviel goed. Service was top en de dames waren vriendelijk.

Burnice Wielingen                                                                                 28-08-2018

Was best terrecht ontevreden over deze waxbeurt, maar ava heeft het netjes opgelost en ik ben tevreden de deur uitgelopen en kom volgende maand gewoon terug net goeie hoop en gebruikelijke positieve feedback!