LONDON Waxing & Beautybar Rotterdam

Wij nemen ons vak serieus en daarvoor kiezen veel mensen voor LONDON Waxing & Beautybar, wij staan garant voor kwaliteit en fijn contact met onze klanten.

Varsha Sewdajal                                                                                             31-08-2019

Was weer zeer goed geholpen door Tani.. vervolgafspraak staat er weer as usual.. super meiden bij AVA .

Jennyfer Melendez Faulborn                                                                      30-08-2019

Ze neemt echt de tijd om alles goed uit te voeren. Ze is heel duidelijk in wat ze doet en ze doet het geweldig & ze is nog eens super gezellig!

Ingrid Vellenman                                                                                           26-08-2019

Ik ben heel fijn en professioneel geholpen door Sudi. Tevreden met het resultaat!

Coen van der Velden                                                                                  26-08-2019

erg fijn weer


Rosa elena Gonzalez                                                                                  25-08-2019

Ben zoals gewoonlijk erg tevreden. Ga normaal in Den Haag maar was nu voor de 2e x in Rotterdam. En ook hier weer erg goed fijn behandeld voor een hele lieve vrouw. Weet alleen even niet meer hoe ze heet.


Shereen de La Fuente                                                                                 24-08-2019

Degene die mij vanmorgen heeft geholpen, heeft goed werk verricht. Ik kwam voor het harsen dit heeft ze goed gedaan. Verteld precies wat ze doet, lieve en spontane meid.

Radjinder Jankipersadsing                                                                           22-08-2019

Behandeling: rug en schouders(man) Fijne behandeling gehad nettjes op tijd geholpen. En vriendelijk personeel. Ga zeker nog een keer terug.

Esmeralda Baarh                                                                                           19-08-2019

Goede service en fijne medewerkers👌🏼

Jana Wilhelmus                                                                                             17-08-2019

Very good waxing place in Rotterdam. Quick and less painful.

Carola van Tigchelhoven                                                                            16-08-2019

Neemt de tijd voor je en kijkt alles goed na

Evita Yorks                                                                                                    16-08-2019

Ben weer heel tevreden

Lindy Stoffels                                                                                              16-08-2019

Na een nare ervaring bij een andere salon vond ik het een beetje spannend, maar ik ben erg tevreden over het resultaat, de behandeling en de dame die mij heeft geholpen. Ik kom graag terug!

Sieta Alakhramsing                                                                                      15-08-2019

Super netjes behandeld. Zeer hygiënisch en professioneel. Top!

Ruveyda Polat                                                                                             14-08-2019

Inmiddels mijn tweede behandeling dat en ook nog eens binnen 1 week! Dit keer ging ik erheen om mij wenkbrouwen te waxen en ik ben echt super blij met het resultaat. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en echt een hele vriendelijke meid die mij hielp. Zeker een aanrader!

Ruveyda Polat                                                                                                12-08-2019

Ik heb de behandeling brow tinting gehad. Ik vond de medewerker die mij hielp erg vriendelijk en de salon had een mooie gezellige uitstraling. De behandeling zelf vond ik fijn maar het resultaat vond ik in eerste instantie erg opvallend omdat ik het niet gewend was maar achteraf begon ik er aan te wennen dus ik ben nu wel tevreden.

Munevver Degmez-kapli                                                                              10-08-2019

Ralisha doet haar werk perfect, ze neemt de tijd voor je en weet wat ze doet!

Lois Hofland                                                                                                   10-08-2019

Super fleeky wimpers!!

Christina Aleksanyan                                                                                    09-08-2019

Alleen heel erg warm in de kabine

Reamon Addnink                                                                                          09-08-2019

Vandaag weer goed geholpen. Vriendelijk personeel, goede muziek en een drankje. Dit is voor mij een goed begin van het weekend.

Umut Cengiz                                                                                                  09-08-2019

Hele vriendelijke personeel en een goede behandeling. Zeker herhaling vatbaar.

Kelly Nienhuis                                                                                                09-08-2019

Super snelle en professionele service. Heel blij mee.

Annette Klijn                                                                                                  08-08-2019

Prachtige locatie en hele vriendelijke dames. Zeker voor herhaling vatbaar.

Patrick Arends                                                                                                03-08-2019

Ben prima geholpen. Kom zeker snel weer terug. Keep it going guys.

Marjolein Veth                                                                                                02-08-2019

Heel professioneel allemaal! En ontzettend vriendelijk. Kom graag terug.

Shiromanie Raghoebarsing                                                                         02-08-2019

Super tevreden, vriendelijk personeel.

Nardi de Wit                                                                                                   02-08-2019

Ik ben heel prettig geholpen. Ik ben erg tevreden.

Ashley El Hassouabi                                                                                     01-08-2019

Super relaxte sfeer waar je gelijk op je gemak voelt en de Wax Queens doen hun naam eer aan, wat een toppertje. Ik ga niet meer weg hier!

Annelies Heester                                                                                           01-08-2019

Heel secuur en goed geluisterd naar wat ik wilde!

Anaïs Correia Furtado                                                                                   30-07-2019

Ik voelde me comfortabel en dan was het ook nog eens mijn eerste keer. Super leuke meid ook die mij heeft geholpen! Kom zeker vaker.

Chantal Krakeel                                                                                              30-07-2019

Super aardig en.mooir wimpers.

Gabriella Martins                                                                                            30-07-2019

Review na mijn derde behandeling. De service van Elysa was weer 100% en het resultaat is buiten verwachting. Ik ben weer heel dankbaar!

Jovainy Wongsdredjo                                                                                   29-07-2019

Super tevreden, aardig personeel 😘.

Manuela Prete                                                                                                29-07-2019

Ben zooooo blij met mijn lashes 😘

Remco Houtsma                                                                                            29-07-2019

De “pijn” werd verzacht door de professionaliteit van de dame. En volgende keer, “al the way”

Alcerisia Daniels                                                                                             27-07-2019

Super tevreden. Ben goed geholpen. De waxqueen ging grondig te werk. Altijd fijn om even een praatje te maken

Henk doller                                                                                                      27-07-2019

Was mijn tweede keer, pijn viel reuze mee. Tahnee is vriendelijk en vakkundig. Leuke ruimte ook in Rotterdam. Strippenkaart genomen.

Tessa Noorda                                                                                                  25-07-2019

Ralisha made my lashes poppin again ✨👑 see you soon!!

Tahnee van Berkum                                                                                       25-07-2019

Weer een super fijne behandeling gehad! De beste ❤️

Anne Vooijs                                                                                                     25-07-2019

Gelijk geholpen zonder afspraak! Aardig ontvangen en erg professioneel! Super!

Yasmina Garrat                                                                                               24-07-2019

Vriendelijke dame en proffesioneel!

Anita Carlier                                                                                                    24-07-2019

Het was weer zoals tijd een goede service en neem de tijd voor je Alleen wel heel erg warm en dan was ik al om 9 uur sochtend er 

Sebrina Wong                                                                                                 23-07-2019

Zoals altijd is de service weer top! Goed geholpen en zeer tevreden.

Fatima Cherradi                                                                                              23-07-2019

Roya heeft mij uitstekend geholpen !!!

Chantal Claret                                                                                                 22-07-2019

Helemaal geweldig! Mijn tweede keer en ik ben super tevreden met de resultaten :-) Top locatie en professionele medewerkers. Zeker een aanrader.

Trifonia Fortes                                                                                                 20-07-2019

Top zoals altijd! :)

Peggy Asterioti van Driel                                                                              20-07-2019

Was Great Definitely thinking on coming back The girl that helped me was great😀 

Muhteber Kocak                                                                                             19-07-2019

Zoals altijd super geholpen!

Andrea Lemos                                                                                                19-07-2019

Vriendelijk, efficient en zorgvuldig

Sema Kara                                                                                                        17-07-2019

Vandaag was voor mij de eerste keer bij Ava beauty bar voor pedicure behandeling en ben zeer tevreden! Vriendelijke en zeer gastvrije mensen. Ze hebben ook exclusive behandelingen, dus mij zien ze zeker terug.

Whitney Purperhart                                                                                        17-07-2019
Ik ben erg goed geholpen en geinformeerd door Adela. Het resultaat is amazing!

F Jihate                                                                                                             16-07-2019

alles was Top! zeer tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!

Mary Van der laar                                                                                           16-07-2019

Keurig ontvangen. Makkelijk om afspraak online te maken. Luxe entree

Reamon Addnink                                                                                            15-07-2019

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen in een prettige sfeer.

Manuela Prete                                                                                                 15-07-2019
Heeeel blij met mijn lashes, ❤️Ralisha!!!

Shiva Alavi                                                                                                       13-07-2019

Fijne pedicure behandeling gehad samen met man. Bedankt dames

Freija Houthuijzen                                                                                           13-07-2019

Wimper extensions volume. Ze nam alle tijd voor mij, ben 36wk zwanger en tussendoor een kleine pauze was erg fijn. Ze kwam zelf met een fijne suggestie om een mooi verloop te creëren.

Burak Akbiyik                                                                                                  11-07-2019

top service, aardige medewerker

Melisa Boekestijn                                                                                            11-07-2019

Lieve meid die me hielp! Ik kom zeker terug.

Shirleyp Wijnands                                                                                          11-07-2019

Door een leuke meid geholpen en ze was super snel


Aliyah Ahned                                                                                                   10-07-2019

Heel aardig personeel. Voelde me erg op mn gemak

Marika Mingardo                                                                                            09-07-2019

Personeel super vriendelijk en goed getraind!

Saluoa Itououkouken                                                                                    08-07-2019

Het is mij heel erg mee gevallen ik had nog nooit gewaxt en zag er toch een beethe tegen op. Maar ik ben door een hele lieve dame behandeld en niks over te klagen.

Yuliemely Alcontara                                                                                     08-07-2019

Ik kom hier altijd graag terug ! Super service, onwijs vriendelijk personeel.

Kitty Lindenhof                                                                                              08-07-2019

Samen met mijn man erg leuk geholpen door 2 meisjes en de VIP pedicure was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Nardi de Wit                                                                                                   08-07-2019

Ik ben weer heel prettig geholpen. Heel professioneel.

Jennyfer Melendez Faulborn                                                                      05-07-2019

Wimper extensions. Ze geeft advies, zet ze perfect en neemt de tijd ervoor om ze te zetten. Zelfs na ik 5 min te laat was gekomen.

Maarten Hokken                                                                                            04-07-2019

Goede behandeling, goede service

Kiesha biharie                                                                                                 04-07-2019

Personeel was erg vriendelijk en de behandeling was goed

Wendy ter Haar                                                                                             03-07-2019

Mooie zaak, netjes, vriendelijke medewerkster, lekkere thee keer twee, heerlijke pedicure, mijn voetjes zijn weer zacht. Kortom zeer tevreden!

Chantal Haak                                                                                                 02-07-2019

Wederom heel goed geholpen!

Anouk van Vliet                                                                                              01-07-2019

Roya is de beste

Shari Neely                                                                                                     27-06-2019

top, hele lieve meid great service!


Nienke Spijker                                                                                                25-06-2019

Hele lieve, leuke en prettige dame die mij waxte. Was heel gerustellend en werkte heel kundig, snel en goed. Weinig pijn en nu uren later nog steeds geen pijn. Was hier voor het eerst, bij andere zaken altijd veel pijn in de uren erna. Twijfel of ik wel geweest ben haha! Wel prijzig voor mijn specifieke behandeling. Hopelijk wordt deze optie binnenkort een standaard keuze optie met een iets lagere prijs.

Arum Koendjbiharie                                                                                      25-06-2019

Al weer heerlijk liggen terwijl ik behandeld wordt. Wax-dame ging grondig te werk. Geen enkele complicatie. Volgende 2 afspraken staan al weer😊

Destiny Silva                                                                                                   25-06-2019

Ik heb gewaxt door Roya en ze heeft ook m’n wenkbrauwen getint en zoals altijd ben ik supertevreden 😁

Gabriella Martins                                                                                            25-06-2019

Elysa werkt top!!!

Sharmila Munshi                                                                                            24-06-2019

Snel en goed zoals altijd!

Aisha Mathew                                                                                                 24-06-2019

Medewerkers zijn erg vriendelijke en hele leuke sfeer

Miranda Huige                                                                                                21-06-2019

Vriendelijk en vrijwel pijnloos geholpen :-) 

Assia Amizian                                                                                                  21-06-2019

Erg vriendelijk personeel

Zurika Kazim                                                                                                   19-06-2019

Fijne en zeer professionele behandeling! Meer dan alleen de standaard pedicure behandeling! Onze voeten zijn weer als nieuw. Zeker aan te raden voor mensen met een drukke baan.

Kate Cherkasova                                                                                            17-06-2019

alles was perfect! Roya is super professioneel en aardig.

Maja Nikolski                                                                                                   17-06-2019

Ik heb een hele fijne behandeling en service gehad van Roya!

Sebrina Wong                                                                                                 17-06-2019

Altijd fijn om behandeld te worden door Roya!

Evita Yorks                                                                                                      17-06-2019

Weer een fantastische behandeling, my girl always rocks 😜♥️

Elvira Kapo                                                                                                     13-06-2019

Top!

Lucy Teixeira                                                                                                  08-06-2019

Heel vriendelijk heel goed

Aicha Assaiadi                                                                                               08-06-2019

Ze is super goed en snel!!

Tuyet Luu                                                                                                        08-06-2019

Het was mijn eerste keer daar, en ik kan je vertellen.. dat ik nooit echt mijn voeten verzorg. Ik ben zo één die 1 keer per jaar haar teennagels lakt en dan het er zo lang op laat zitten tot het er helemaal af slijt. Anyway, ik werd heel vriendelijk ontvangen en je snapt wel dat ik me dood schaamde om mijn voeten daar te presenteren voordat de behandeling begon, maar ze keek niet eens raar op. Ze ging heel zorgvuldig te werk en legde iedere stap uit wat ze ging doen. Ik heb me de hele behandeling op mijn gemak gevoeld. Super fijne ervaring gehad! Bedankt! :)

Alcerisia Daniels                                                                                           06-06-2019

Elysa heeft me heel goed geholpen. Ben erg tevreden. Zij gaat grondig te werk. Daar houd ik van.

Efilay Avci                                                                                                       06-06-2019

Vandaag ben ik samen met een vriendin voor het eerst bij Ava Waxing & Beautybar geweest. We hebben een heerlijke pedicure gehad. Sfeer is mooi en rustgevend. Personeel is vriendelijk en we zijn door een geweldige meid geholpen. Wat willen we nog meer? We zijn er super blij mee en komen zeker vaker terug. Top!

Charlotte Lykidis                                                                                           05-06-2019

Vanavond geweest en vond het geweldig! Top gedaan, kan niet anders zeggen. Echt een aanrader, superlief geholpen. Groet, Charlotte

Rachel van Kleef                                                                                          05-06-2019

Super aardig meisje

Linda Schagen                                                                                              05-06-2019

Ik ben wederom tevreden naar huis gegaan. Ontspannen sfeer en professioneel geholpen. Tot over 6 weken.

Varsha Sewdajal                                                                                           05-06-2019

Vond Sudy een schat van een meid. Met enorm veel geduld en zorg heeft zij mij behandelt. Ik ben dik tevreden!

Dilan Demirel                                                                                                 02-06-2019

Ik vond het heerlijk. De dame die mij hielp was ontzettend aardig en geduldig. We hebben de hele tijd gekletst en ik heb al gelijk een tweede afspraak gemaakt. Dankjewel voor de goede zorgen!

Lonneke Söhsten                                                                                         31-05-2019

Top, zoals altijd!!

Samantha Madrestma                                                                                31-05-2019

Goed

Laura Tellings                                                                                               31-05-2019

Hele snelle en goede service. Vriendelijk personeel!

Tanisha Meyers                                                                                            29-05-2019

Hele lieve meid. Stelde me echt gerust omdat het me eerste keer was


Hellen Boven                                                                                               28-05-2019

Heerlijke behandeling gehad( voeten) aardig personeel. Tevreden weer naar huis

Carolina Wallé                                                                                               28-05-2019

Ik werd geholpen door een vriendelijke dame. Heeft mijn voeten goed gedaan. Kan er weer een tijdje tegenaan. By the way alle 3 de dames waren vriendelijk.

Shanty Josef                                                                                                   28-05-2019

Het was heeeeerlijk! Ik heb erg genoten, zeker weten een aanrader!

Sakshi Kumar                                                                                                 25-05-2019

Heel goed geholpen

Marzia Polese                                                                                                 22-05-2019

staff very nice and perfect treatment !

Esmeralda Baarh                                                                                            21-05-2019

Goed geholpen, fijn personeel

Gabriella Martins                                                                                            20-05-2019

Het was mijn eerste Brazilian Wax en dit vond ik ontzettend spannend, niet alleen omdat het best pijn kan doen, maar ook omdat ik niet gewend was dat iemand op intieme delen van mijn lijf werkt. Naast dat het resultaat buiten verwachting naar mijn zin was, heb ik ook echt het gevoel dat ik iets overwonnen heb. Daar heeft Elysa mij zeer professioneel, respectvol en vertrouwelijk bij geholpen. Ik vind haar een held en raad haar aan iedereen aan! Zeker aan diegene waarvan waxing een drempel is;-) Nogmaals vele dank Elysa!

Evita Yorks                                                                                                      20-05-2019

Ik vond de behandeling weer goed gaan like always 😊

Ylana Pasman                                                                                                20-05-2019

Super behandeling gehad! Mijn reis van Eindhoven naar een van Ava haar filialen is het zeker waard. Mij zien ze zeker terug!

Melody Abreu                                                                                                 18-05-2019

Super vriendelijk en bekwaam personeel. Behandeling was vrijwel pijnloos

Kerenzah Wawoe                                                                                           18-05-2019

Super vriendelijke dames en uitstekende service! Zeker een aanrader.

Maria Laghuwitz                                                                                             18-05-2019

Ontzettend goed geholpen! Ze hebben er weer een klant bij!

Melis Dalkilic                                                                                                   17-05-2019

Mijn eerste keer brazillian, en dat terwijl ik zwanger was! Ik ben zo vriendelijk geholpen, ik durf zeker een tweede keer aan! :)

Esra Celik                                                                                                        16-05-2019

Heel fijn geholpen! Ze maakte een leuk praatje wat mij een meer ontspannen gevoel gaf.

Micheretty Brigitta                                                                                         15-05-2019

Erg vriendelijk personeel. Je krijgt na de behandeling goed advies over verzorging van je huid. Ben dan ook tevreden

Marlijn Heggelman                                                                                        14-05-2019

Super behandeling. Lekker snel schoon en vakkundig.

Romy Albers                                                                                                   12-05-2019

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, ik heb de babyfeet pedicure positief ervaren.

Cashmira Otten                                                                                            11-05-2019

Mevrouw was erg meegaand en gaf van te voren aan wat ze precies ging doen! Erg fijne behandeling voor de eerste keer brazilian

Lonneke Söhsten                                                                                        10-05-2019

Top!

Anouk van Leeuwen                                                                                    10-05-2019

Weer een super aardige dame die mij geholpen heeft! Ben elke keer weer tevreden

Kimberley Lommert                                                                                    10-05-2019

Zoals altijd erg prettig geholpen!


Lia Ayu Apsari                                                                                              09-05-2019

Heel vriendelijk en professioneel, altijd heel goed geholpen door Chiara en Tahnee!

Herman Boender                                                                                       08-05-2019

Fijne goede behandeling aanrader fijn contact over een maand vervolg behandeling

Adriana Roperto Santos                                                                          06-05-2019

Ik ben super goed geholpen, en ben al bijna 2 jaar klant.

Kakit Pang                                                                                                  06-05-2019

Toppers!

Susana Reis                                                                                               04-05-2019

Snel, professioneel en bijna pijnloos! Top.

Emilia Bendt                                                                                               04-05-2019

Fijn

Natalie Lubrano                                                                                         04-05-2019

De dame die mij heeft geholpen was vriendelijk en gezellig. Ik was tevreden over de behandeling en heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Elma de Bie                                                                                                03-05-2019

Geweldig en keurig geholpen

Rupert van Elshuis                                                                                     03-05-2019

relaxte sfeer, leuk ontvangst & goed geholpen. grazie

Hannah Landman                                                                                      03-05-2019

Mijn feedback is gewoon weer hoe super blij ik met jullie ben! Ik ben denk ik ruim 6 jaar klant en kan mij niet herinneren een keer waar ik ontevreden was! Dank jullie wel!

May Cornelissen                                                                                         03-05-2019

Super goed geholpen, comfortabele behandelig as always!

Myrna Broeken                                                                                          03-05-2019

Vriendelijk en vakkundig personeel. Fijne sfeer!

Kavieta Ramcharan                                                                                  29-04-2019

Voor de eerste keer hier in de salon. Prima geholpen 😁

Naisha Forde                                                                                              29-04-2019

Lekker relaxend ,en super aardige meids die er werken gelijk me volgende afspraak geboekt !

Cagla Ozel                                                                                                27-04-2019

zeer goed geholpen! Vriendelijk personeel en uitleg was goed.

Ebru Can                                                                                                    26-04-2019

Ik had een pedicure behandeling. Oh wat was het heerlijk. Demi heeft echt magische handen. Mijn voetjes mogen weer gezien worden.

Coen van der Velden                                                                               25-04-2019

weer erg fijn geholpen

Steffanie Martodikromo                                                                           25-04-2019

Ik ben altijd zeer tevreden over roya! Bedankt schat!!

Zoia Eichin                                                                                                 23-04-2019

Super geholpen vandaag. Vriendelijke medewerkers

Reamon Addnink                                                                                      21-04-2019

Zoals altijd weer vriendelijk geholpen. Netjes van tevoren gebeld dat ze een kwartiertje uitliepen.

Shirley Wijnands                                                                                       16-04-2019

Ben geholpen door een leuke meid. En het waxen ging super snel👍🏻 Ik ben heel erg tevreden 😄

Nadia Gharnati                                                                                            15-04-2019

Ze was continu heel duidelijk en heeft mij prima geholpen! Zeer klantvriendelijk!

Abygail Hooten                                                                                           13-04-2019

M'n brows zijn echt 'on fleek'! :)

Maaike Schaffler                                                                                         13-04-2019

De beautysalon is prachtig en je wordt er super behandeld! Avas-beautybar is echt een aanrader!

Hannah Landman                                                                                        12-04-2019

Ik ben jaren lang klant bij Ava geweest. Ik heb niet alleen altijd een professionele, schone ervaring gehad maar ook op maat advies gekregen (qua waxing en beauty maar toch andere dingen ook!) in een vriendelijke, leuke sfeer.

Herman Boender                                                                                           10-04-2019

Fijne en professionele behandeling aanrader

Bushra Rajput                                                                                                04-04-2019

Ik heb gelijk een vervolgafspraak gemaakt

Sharda Bandhoe                                                                                            01-04-2019

Hele Lieve dames die daar werken, spa pedicure was super goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ellen Hengeveld                                                                                            01-04-2019

Goede kleur, fijne behandeling

Danny Klein                                                                                                   29-03-2019

De behandeling, wimper extensions, was heel prettig. Vriendelijk behandeld en goede uitleg van Chiara. Ik kom zeker terug

Shaquena Leito                                                                                             27-03-2019

Ik ben super tevreden !!!

Richelle Ong A Kwien                                                                                   24-03-2019

Altijd de beste!

Meyafa Ali                                                                                                       24-03-2019

Het was echt een hele fijn behandeling en heel erg vriendelijk personeel.

Dorothy Felipa                                                                                              24-03-2019

AVA’s beautybar ziet er mooi, schoon en rustgevend uit. Ik kwam binnen en werd vriendelijk begroet en geholpen. De dame die de behandelingen (Brazilian/oksel wax) uitvoerde was erg aardig en probeerde mij gerust te stellen door gesprekken aan te gaan zodat ik niet focus op het moment dat zij de wax wegtrekt. Ben blij met het resultaat en kom zeker terug!

Marisia van Wijk                                                                                           21-03-2019

Heerlijk!!

Chantal Haak                                                                                                 19-03-2019

Wederom zeer tevreden!

Samia Karat                                                                                                    18-03-2019

Goed haar werk gedaan. Netjes en schoon. Lieve dame ook!

Janine Gorre                                                                                                   16-03-2019

Heel goed en vriendelijk

Stephanie Johannes                                                                                    15-03-2019

Aandacht voor details! Adviezen waar nodig. Vriendelijk personeel en een goed uitgevoerde behandeling!

Marieke van Kampen                                                                                14-03-2019

Fijne medewerker. Heel professioneel, maar ook heel vriendelijk.

Herman Boender                                                                                         12-03-2019

Eerste keer ben zeer positief kom zeker terug vervolg afspraak al gemaakt

Coen van der Velden                                                                                  11-03-2019

fijn geholpen, en iedereen was erg vriendelijk

Debby de Kreij                                                                                           09-03-2019

nette en vriendelijke ontvangst ! Super leuke en gastvrije meiden . T was heerlijk relaxen !

Astrid van Duursen                                                                                  05-03-2019

Het is altijd een feestje! Goede sfeer en goede service!

Anju Debipersad                                                                                       04-03-2019

Prima behandeld, zoals altijd !

Hristina Brodic                                                                                           04-03-2019

Het meisje dat me waxte was heel vriendelijk en was snel. Dankjeee!

Yasemin Kumru                                                                                        02-03-2019

Super leuk en professioneel! Kom hier zeker terug!

Eef Duin                                                                                                      02-03-2019

Super! Fijn, professioneel en vriendelijk. Wederom fijne behandeling.


Rabia Koca                                                                                                 01-03-2019

Ik ben er super tevreden mee. Mooi salon, medewerkers zeer proffesioneel...


Mirsada Imsirovic                                                                                       01-03-2019

Gezellige sfeer, leuke meiden je voelt je echt welkom en het belangrijkste ze nemen echt de tijd voor je.


Susanne de Pont                                                                                         27-02-2019

Wat ik zelf heel prettig vindt is dat je online een afspraak kunt inplannen en ook meteen op afgesproken tijd wordt geholpen.



Burcu Ölmez-Poyraz                                                                                  26-02-2019

heeeeel tevreden over Roja!


Charretee Mijnals                                                                                         24-02-2019

Tijdens mijn waxbehandeling ben ik heel goed geholpen, alles werd netjes uitgelegd en ik voelde me heel erg op me gemak. Daarnaast had ik nog een luxe pedicure gehad. Ik ging met baby voetjes naar huis. Ben zeer tevreden!!


Lavan Abdelkarim                                                                                        22-02-2019

Super lieve medewerkers, pedicure was echt superfijn!! Aanrader


Abdullah Kocak                                                                                            22-02-2019

Ava is altijd goed


Marjolein Peetersleenen                                                                             22-02-2019

Vriendelijke en kundige Nagelstyliste. Fijn dat er gewerkt wordt met handmatige vijl enzo en niet met electrische vijl, bij concurrent slechte ervaringen mee. Bedankt!


Leo Heijmink                                                                                                  20-02-2019

Netjes in alles van afspraak tot behandeling


Ellen Hengeveld                                                                                            18-02-2019

Zeer goede behandeling! Juiste kleur en vorm van mijn wenkbrauwen.


Sanela Hujdur                                                                                               16-02-2019

Erg goede service en de beste waxbeurt. Chiara is top!


Marithier Berbabela                                                                                    15-02-2019

Over the Top service. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ga er altijd met een vertrouwde gevoel naar de behandeling en ga terug naar huis heel erg tevreden.

Mandy Malinka                                                                                              15-02-2019

Een sfeervolle zaak met vriendelijk personeel. Zeer tevreden met de spa-pedicure! Nog nooit zulke zachte voetjes gehad. Aanrader om hier tot rust te komen en mooier de deur uit te gaan!

Rocio Suazo                                                                                                  12-02-2019

Adela was zo lief en aardig! Super goed geholpen

Yuliemely Alcontara                                                                                    12-02-2019

Great service, awesome staff !

Aysel Balci                                                                                                    12-02-2019

Superblij met mijn nieuwe lashes. Na lang experimenteren heb ik ze nu zoals ik ze graag wilde hebben.


Monica Overbeek                                                                                        12-02-2019

Ik vind ava waxing een gezellige organisatie, ik was wat later en werd toch nog hartelijk ontvangen. De afspraak werd wat verplaatst. Relaxed en prima geholpen.


Samia Karat                                                                                                 10-02-2019

Ik was echt super tevreden met de dame die mij de behandeling heeft gegeven. Vriendelijk en geduldig, maar toch snel. Had ook minder pijn dan normaal gesproken dus echt heel tevreden. Bedankt!


Evita Yorks                                                                                                08-02-2019

Super!! 😘


Adriana Roperto Santos                                                                       07-02-2019

Er is altijd gespreksstof met de medewerkers en het resultaat is 9/10 keer goed.


Anouk van Leeuwen                                                                             06-02-2019

Super aardige dame (Chiara) die me goed op mijn gemak stelde en veel kennis heeft!


Alcerisia Daniels                                                                                   02-02-2019

Super tevreden over Tahnee. Vroeg netjes of er iemand mee mocht kijken. Had daar totaal geen moeite mee. Vraag netjes of alles naar wens is en geeft goede tips mbt nazorg


Mirsada Imsirovic                                                                                01-02-2019

Super, geen andere woorden voor de meiden die daar werken 😊



Chantal Haak                                                                                      29-01-2019

Zeer vriendelijke en professionele dame. Kom graag nog eens bij haar terug!


Hata Jusic                                                                                           29-01-2019

Ik ben zeer tevreden. Werd goed op gemak gesteld en de behandeling verliep goed.


Raishella Karel                                                                                  26-01-2019

Ik vond het erg spannend maar ze deed me echt op mn gemak voelen waardoor het een fijne ervaring was!


Sanne van Gennip                                                                           25-01-2019

Wordt altijd goed geholpen door Chiara. Erg precies en haalt zelfs minuscule haartjes weg bij me! Lieve meid ook.

Reamon Addnink                                                                            21-01-2019

Goed geholpen, zoals altijd

Brooklyn Macbean                                                                         21-01-2019

Na aantal maanden weer een behandeling gedaan en ben echt zweer te vreden

Manon van Zetten                                                                         21-01-2019

Fijne ontvangst, nette behandeling en een gezellige meid die de wax behandeling deed!

Reamon Addnink                                                                          21-01-2019

Goed geholpen, zoals altijd

Brooklyn Macbean                                                                      21-01-2019

Na aantal maanden weer een behandeling gedaan en ben echt zweer te vreden

Eef Duin                                                                                         19-01-2019

Altijd prima bij Roya, vakkundig, altijd vrolijk en vriendelijk. Topper!

Carola van Tigchelhoven                                                           18-01-2019

Medewerker neemt de tijd, en kijk alles goed na aan t einde van de behandeling

Manuela Prete                                                                               14-01-2019

Heel mooi weer!!!

Ester de Koning                                                                             14-01-2019

Heel precies, heel tevreden!

Hanane Belmussa Saddiki                                                           11-01-2019

Super gezellige meid!! En lekker snel

Kimberly Velazquez                                                                     12-01-2019

Een erg spraakzame, vriendelijke medewerker. Ze kijkt alles ook goed na, ik vond het een top service ! Gr Kim

Suzana de la Cruz                                                                         10-01-2019

Het was een fijne ervaring, werd gerust gesteld en er werd gevraagd of het ging. Raad iedereen aan om bij jullie behandeld te worden. 


Rianne Biezepol                                                                            10-01-2019

De afspraak was weer heel fijn :)

Cigdem Dag                                                                                   03-01-2019

Helemaal tevreden over de behandeling voor waxen. Hele vriendelijke dames aanwezig die zijn uiterst best doen. Bedankt dames kom gauw weer langs

Jayde Vijber                                                                                    03-01-2019

Super vriendelijk personeel, en erg prettig geholpen. Alles werd goed uitgelegd

Britt Strormann                                                                               03-01-2019

Vriendelijk personeel,nette zaak. je wordt goed verzorgt

Ylisa Macnack                                                                                03-01-2019

Sabrina is netjes en goed te werk gegaan. Ik voelde me lekker op me gemak.

Iman Hussein                                                                                  02-01-2019

Fijn geholpen. Sfeer is altijd goed

Sascha Blom                                                                                   29-12-2018

Eerste keer voor mij. Ik werd gelijk gerust gesteld. Heel lieve medewerker(s), zou het liefst nog een keer bij haar terug willen maar den haag filiaal is voor mij dichterbij.

Amrith Raghoenath                                                                        29-12-2018

Ik ben haar naam kwijt, maar ze is altijd prettig in de omgang en de service die ze verleend. behandeling was prima

Virginia Braaf                                                                                   28-12-2018

Altijd super blij als ik bij jullie ben geweest. Tot snel

Corinne Boetius                                                                              27-12-2018

Een top behandeling!

Amina Hannati                                                                                 27-12-2018

Fijne behandeling! My eyebrows look fleeky! X

Lula Warsame                                                                                  24-12-2018

Top! Zoals altijd bij Roya😁

Yuliemely Alcontara                                                                       24-12-2018

Geweldige service ! Onwijs goed en snel geholpen! Geweldig hoe het personeel dat awkward gevoel bij je weghaald

Reamon Addnink                                                                           23-12-2018

Netjes geholpen, goede service.

Lois Hofland                                                                                   22-12-2018

Super blij met m’n wimpers en wenkbrauwen, echt precies zoals ik ze wilde hebben. Wordt altijd zo blij van jullie echt een positive en professionele vibe. Tot snel!

Nilve Soares Evora                                                                         18-12-2018

De dame was heel vriendelijk en behandelde mij echt met zorg.

Maritza Johanna Vergara                                                             17-12-2018

Tevreden met me brazilianwax, zo als altijd👍🏼

Keanni Burke                                                                                  17-12-2018

Goeie service zoals gewoonlijk en ik ben geholpen door een aardige dame. Bij entre is er netjes aan mij gevraagd of ik wat te drinke wilde.

Gabriella Tewari                                                                             13-12-2018

Super geholpen weer door Ralisha !

Rachida Bouzidi                                                                             09-12-2018

Dit is mijn tweede afspraak bij ava. De reden dat ik hier weer heb geboekt is omdat ik heel erg tevreden was over de eerste afspraak.

Ilidia Medina                                                                                    09-12-2018

Super fijne ervaring! Schone zaak en de dames zijn vriendelijk.

Manuela Hatangimbabazi                                                              08-12-2018

Een goed ervaring. Personeel was erg fijn

Trees Dirks                                                                                         08-12-2018

De welkoms intrede was goed. De behandeling verzorgend. De afwerking keurig en mooi dat je in de wachtruimte tijd hebt om bij te komen met een versnapering 😀😉

Roos Snel                                                                                            06-12-2018

Heel vriendelijk en professioneel geholpen! Fijne en mooie salon. Bedankt!

Nilce Mendes Barbosa                                                                      03-12-2018

Derde keer dat ik bij AVA kom en elke keer geweldig! Gezellig personeel, prachtig ingericht en prettige sfeer. Love it!

Gloria Murega                                                                                      30-11-2018

Vriendelijk begroet! Personeel is superaardig en werd erg op mijn gemak gesteld door de mevrouw die mij hielp. Ze hield me constant bezig door een praatje met me te maken! Behandeling ging supersnel. Toppie!

Ezra Harms                                                                                             28-11-2018

Snel, schoon en professioneel

Lana Boelhouwers                                                                                 27-11-2018

Mijn wenkbrauwen zijn weer super mooi gedaan!

Rocio Suazo                                                                                             24-11-2018

Vriendelijke ontvangst, ziet er allemaal netjes uit. Tijdens waxen legt ze netjes uit wat ze doet en maakt een vriendelijk praatje

Laura Liebisch                                                                                          21-11-2018

Yet another great experience at AVA! I was welcomed with some tea, and got thorough treatment from a lovely lady!

Marjorie Salm                                                                                            20-11-2018

Heel professioneel en er werd moeite gedaan om mij op mn gemak te stellen. Ik kom zeker terug.

Evita Yorks                                                                                                 20-11-2018

Ben weer zeer tevreden met de behandeling 😊

Rachida Bouzidi                                                                                       18-11-2018

Medewerker nam de tijd en deed haar werk goed. Ik ben tevreden over het resultaat.

Paul Dos Santos                                                                                      17-11-2018

Geholpen door Chiara. Mijn eerste ervaring en direct een topervaring!

Muhteber Kocak                                                                                      17-11-2018

Super service lieve medewerkers!!

Kimberley Lommert                                                                                16-11-2018

Eerste keer geweest en super tevreden! Alles werd goed uitgelegd en er wordt de tijd voor je genomen. Erg bedankt en tot over 4 weken!

Hatice Akkulak                                                                                         12-11-2018

Heb een heerlijke babyfeet behandeling gehad en ben heel klantvriendelijk ontvangen! Mijn voetjes zijn weer heerlijk zacht. Ik kom zeker weer terug na de bevalling. 🤗

Linda Schagen                                                                                         07-11-2018

Gezellige gesprekken tijdens een zorgzame behandeling.

Asma Setrokarijo                                                                                      03-11-2018

De vriendelijkheid en service is altijd top. Ook al liep de afspraak voor mij uit, het maakt niet uit!

Sanne van Gennip                                                                                    02-11-2018

Perfectionistisch geholpen! Love it

Lianne Brenkman                                                                                     02-11-2018

Ava is heel professioneel en laat je goed op je gemak voelen. Ze doet het snel en zorgt dat de pijn weinig tot niet voelbaar is! Ik ben erg tevreden

Zjovan Djamat                                                                                           02-11-2018

Bijzondere ervaring! Het was mijn eerste keer waxen en het beviel goed. Service was top en de dames waren vriendelijk.

Burnice Wielingen                                                                                 28-08-2018

Was best terrecht ontevreden over deze waxbeurt, maar ava heeft het netjes opgelost en ik ben tevreden de deur uitgelopen en kom volgende maand gewoon terug net goeie hoop en gebruikelijke positieve feedback!